Το ανθρώπινο δυναμικό είναι ο πιο σημαντικός πόρος για τις περισσότερες επιχειρήσεις. Οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων γνωρίζουν ότι πρέπει να διαχειριστούν τους εργαζόμενους πιο αποτελεσματικά, καθώς αυξάνεται το κόστος της εργασίας, για να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες τους.

Σήμερα, οι εξελιγμένες λύσεις διαχείρισης χρόνου και προσέλευσης εργαζομένων μέσω Cloud, επιτρέπουν τον απομακρυσμένο έλεγχο, με σκοπό τον σωστό προγραμματισμό και τη διαχείριση του χρόνου του προσωπικού της επιχείρησης, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.

Παρακάτω θα αναλύσουμε  5 λόγους για τους οποίους θα πρέπει να επιλέξετε ένα σύστημα χρονοπαρουσίας εργαζομένων βασισμένο στο Cloud.



1. Εξοικονομήστε ώρες εργασίας και εξαλείψτε τη γραφειοκρατία

Τα συστήματα χρονοπαρουσίας βασισμένα στο Cloud, σας βοηθάνε να εξαλείψετε τη γραφειοκρατία και να καταργήσετε τα υπολογιστικά φύλλα, καθώς παρέχουν εύκολη πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα για τη διαχείριση του χρόνου εργασίας των εργαζομένων της εταιρίας σας, μέσα από ένα πρόγραμμα περιήγησης (Chrome, Edge, Firefox κ.α.). Μπορείτε να δημιουργήσετε βάρδιες, ωράρια εργασίας και να διαχειριστείτε τους απόντες. 


2. Προστατέψτε τα ευαίσθητα δεδομένα

Οι εργαζόμενοι αμείβονται ως επί το πλείστο, βάσει του αριθμού των ωρών που εργάστηκαν και αυτά τα δεδομένα είναι ευαίσθητα και προσωπικά. Η λύση διαχείρισης χρόνου εργαζομένων που βασίζεται στο Cloud διασφαλίζει ότι κανένας χρήστης δεν μπορεί να επεξεργαστεί ή να δει αυτά τα δεδομένα, εκτός από τον διαχειριστή ή τον υπεύθυνο προσωπικού.  



3. Αποτρέψτε την απάτη ή την κατάχρηση μισθοδοσίας

Οι χειροκίνητες διαδικασίες, όπως οι χάρτινες κάρτες εργασίας, η χειροκίνητη καταγραφή ωρών παρουσίας, είναι ευάλωτες σε καταχρήσεις, απάτες ή λάθη. Η διάτρηση της κάρτας εργασίας από παρόντες εργαζόμενους είναι επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα που μειώνει την παραγωγικότητα. Το CrossChex Cloud εξαλείφει αυτά τα προβλήματα με την χρήση βιομετρικών λύσεων, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο τους εργαζόμενους να καταχωρούν παρουσία για απόντες συναδέλφους τους.


4. Άμεσες λεπτομερείς αναφορές πάντα διαθέσιμες

Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα ενός Cloud συστήματος χρονοπαρουσίας, είναι η ικανότητα δημιουργίας αναφορών άμεσα και γρήγορα από οπουδήποτε. Στο CrossChex Cloud, μπορείτε να δημιουργήσετε μια αναφορά που περιλαμβάνει τους εργαζόμενους και τα αρχεία εργασίας τους: χρόνο εργασίας, παρουσίες και υπερωρίες.


5. Αυξήστε την εμπιστοσύνη των εργαζομένων στην εταιρία σας

Πολλοί θεωρούν οτι τα συστήματα χρονοπαρουσίας των εργαζομένων χρησιμοποιούνται μόνο για να μειώσουν το κόστος της μισθοδοσίας. Όμως, τα τελευταία χρόνια, πολλοί εργαζόμενοι και συνδικαλιστικές οργανώσεις όχι μόνο αποδέχθηκαν τη χρήση τέτοιων συστημάτων, αλλά ζήτησαν οι ίδιοι τη χρήση ενός συστήματος παρακολούθησης χρόνου, για την προστασία των εργαζομένων από την εκμετάλλευση και την εργοδοτική αυθαιρεσία.


Το CrossChex Cloud είναι μια παγκόσμια κορυφαία λύση διαχείρισης παρουσίας εργαζομένων. Μπορεί να συνεργαστεί με τα περισσότερα βιομετρικά προϊόντα της Anviz και να ικανοποιεί οποιεσδήποτε απαιτήσεις, οποιασδήποτε επιχείρησης. Είτε είστε μια μικρή επιχείρηση που επιθυμεί να καταγράψει το χρόνο και τη συμμετοχή των εργαζομένων σας, είτε μια μεγάλη επιχείρηση που θέλει να διαχειριστεί κεντρικά και από απόσταση το πολύπλοκο εργατικό δυναμικό, το CrossChex Cloud μπορεί να σας προσφέρει όλες τις δυνατότητες που χρειάζεστε.