Αντιπροσωπεία μαθητών του 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αθηνών, πραγματοποίησε επίσκεψη στο εργοστάσιο της Sigma Security, στον Άγιο Δημήτριο, στα πλαίσια του προγράμματος «Εκπαίδευση στην Ασφάλεια».

Οι μαθητές ξεκίνησαν την επίσκεψη τους με μια γενική ενημέρωση για την εταιρία, την πορεία και τη φιλοσοφία της. Ακολούθησε παρουσίαση και ανάλυση των προϊόντων που κατασκευάζονται από την Sigma Security.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκαν τους χώρους του εργοστασίου. Ξεναγήθηκαν στην γραμμή παραγωγής, στο τμήμα ελέγχου, στο τμήμα έρευνας και ανάπτυξης, όπου γίνεται ο σχεδιασμός των νέων προϊόντων, καθώς και στους χώρους αποθήκευσης των πρώτων υλών και των παραγόμενων προϊόντων.

Έγινε διεξοδική ανάλυση της λειτουργίας των κυρίων και βοηθητικών μηχανών και του αυτοματισμού του εργοστασίου και, στη συνέχεια, παρακολούθησαν όλη τη διαδικασία παραγωγής, από την συναρμολόγηση των πλακετών, τη διαδικασία συγκόλλησης, τον έλεγχο έως και τη συναρμολόγηση των τελικών προϊόντων.

Ο κ. Χρήστος Φείδας, υπεύθυνος σχεδιασμού και υλοποίησης νέων προϊόντων της Sigma Security, απάντησε σε όλες τις απορίες των μαθητών, τόσο σε ότι αφορά την παραγωγή όσο και την σχεδίαση των προϊόντων.

Τέλος, στους μαθητές δόθηκε ενημερωτικό υλικό για τα προϊόντα και την εταιρία καθώς και διαφημιστικά δώρα.

Οι μαθητές και οι συνοδοί τους καθηγητές ενθουσιάστηκαν από την ξενάγηση και την ενημέρωση και αποχώρησαν ευχαριστημένοι και με θετικές εντυπώσεις από την επίσκεψη αυτή.