Η SIGMA SECURITY ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του SIGMA LOCKER 24/7, του πρωτοποριακού συστήματος αυτόματης παραλαβής παραγγελιών. Αυτή η νέα υπηρεσία αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τους πελάτες μας, προσφέροντάς τους έναν εύκολο, γρήγορο, βολικό και ασφαλή τρόπο παραλαβής των προϊόντων τους.

Το SIGMA LOCKER 24/7 αποτελεί ένα ασφαλές ντουλάπι που τοποθετείται στα καταστήματά μας, επιτρέποντας στους πελάτες μας να παραλαμβάνουν τις online αγορές τους ανά πάσα στιγμή, ακόμα και όταν το κατάστημα είναι κλειστό. Με το SIGMA LOCKER 24/7, οι πελάτες μας απολαμβάνουν πλήρη ελευθερία ως προς τον χρόνο παραλαβής των παραγγελιών τους, χωρίς τους περιορισμούς του κανονικού ωραρίου λειτουργίας.

Η διαδικασία παραλαβής είναι απλή και γρήγορη, δίχως αναμονή στην ουρά, ενώ η παραγγελία φυλάσσεται με ασφάλεια στο SIGMA LOCKER 24/7 μέχρι την απόλυτη παραλαβή της από τον πελάτη. Με αυτήν την υπηρεσία, η SIGMA SECURITY δείχνει για άλλη μία φορά τη δέσμευσή της στην παροχή καινοτόμων και προηγμένων λύσεων για την αύξηση της ευχέρειας και της ασφάλειας των πελατών της.

Γιατί να το επιλέξεις

  • Ευελιξία: Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακόμα και όταν το κατάστημα είναι κλειστό.
  • Ευκολία: Η διαδικασία της παραλαβής είναι εύκολη και άμεση, χωρίς αναμονή.
  • Ασφάλεια: Η παραγγελία σου παραμένει ασφαλής μέχρι να την παραλάβεις.


Πώς να το επιλέξεις

  • Οnline παραγγελία: Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου επίλεξε ως τρόπο παραλαβής το "SIGMA LOCKER 24/7".
  • Τηλεφωνικά ή μέσω email: Ενημέρωσε τον υπάλληλο ότι θες να παραλάβεις από το SIGMA LOCKER 24/7 και θα φροντίσουμε εμείς τα υπόλοιπα.

Πώς να παραλάβεις


Μόλις η παραγγελία σου είναι έτοιμη θα τοποθετηθεί στο «SIGMA LOCKER 24/7» και θα λάβεις ένα email με το PIN ξεκλειδώματος και τον αριθμό της θυρίδας παραλαβής.
Μπορείς να παραλάβεις την παραγγελία σου εντός 2 ημερών, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 

1.      Κατευθύνσου στο κατάστημα

2.      Άνοιξε το μήνυμα που έλαβες και δες το PIN ξεκλειδώματος της πόρτας

3.      Πληκτρολόγησε το PIN και πάτησε # για να ανοίξει η πόρτα

4.      Πάρε το δέμα σου από τη θυρίδα με τον αριθμό που αναφέρεται στο μήνυμα που έλαβες και κλείσε το ντουλάπι

 

Η υπηρεσία SIGMA LOCKER 24/7 είναι διαθέσιμη στα φυσικά καταστήματα:

  • Κατάστημα Περιστερίου: πλήρως αυτόματη παραλαβή
  • Κατάστημα Αγίου Δημητρίου: παραλαβή από την ρεσεψιόν του καταστήματος, κατόπιν συνεννόησης