Η Sigma Security με χαρά ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με την Apollo Fire Detectors Ltd., ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των συστημάτων πυρανίχνευσης. Η δέσμευσή μας για την παροχή κορυφαίων λύσεων ασφαλείας ενισχύεται ακόμα περισσότερο με αυτήν την ανανέωση.

Η Apollo Fire Detectors Ltd. φημίζεται για την ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων της, τα οποία φέρουν πιστοποιήσεις που εγγυώνται την αποτελεσματικότητά τους στην προστασία ανθρώπων και περιουσιών. Η ανανέωση της συνεργασίας μας επισφραγίζεται με την απονομή πιστοποιητικού συνεργασίας από την Apollo, που αναδεικνύει την αφοσίωσή μας στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Ως επίσημος συνεργάτης της Apollo, απολαμβάνουμε πρόσβαση σε εκπαιδεύσεις και τεχνικές ενημερώσεις αιχμής, διασφαλίζοντας ότι οι τεχνικοί μας διαθέτουν την τεχνογνωσία για να υποστηρίξουν άψογα τα συστήματα πυρανίχνευσης της Apollo. Επιπλέον, οι πελάτες μας ωφελούνται από προνομιακές τιμές στα κορυφαία προϊόντα της Apollo, εξασφαλίζοντας ασύγκριτη σχέση ποιότητας-τιμής.

Η συνεργασία μας με την Apollo Fire Detectors Ltd. διαρκεί για πολλά χρόνια, μαρτυρώντας την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την κοινή μας δέσμευση για την παροχή ασφάλειας υψηλού επιπέδου.



Σχετικά με την Apollo Fire Detectors Ltd.

Η Apollo Fire Detectors Ltd. ηγείται του κλάδου στον σχεδιασμό και την κατασκευή υψηλής ποιότητας λύσεων πυρανίχνευσης για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Από το 1980, η Apollo διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην προστασία ανθρώπων και περιουσιών από τον κίνδυνο πυρκαγιάς, με προϊόντα που φέρουν διεθνείς πιστοποιήσεις. Η αναγνώριση της αφοσίωσης της Apollo στην ασφάλεια αποτυπώνεται και στην απονομή του Βασιλικού Διατάγματος από την Βασίλισσα Ελισάβετ το 2009.

Σήμερα, η Apollo διαθέτει περιφερειακά γραφεία σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ, Κίνα, Γερμανία, Ινδία, Ντουμπάι και Σιγκαπούρη, ενώ το δίκτυο διανομής της αγγίζει περισσότερες από 100 χώρες. Η Apollo έχει εδραιώσει τη θέση της ως παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των συστημάτων πυρανίχνευσης, προσφέροντας ασύγκριτη εμπειρία και τεχνογνωσία.

Η Sigma Security και η Apollo Fire Detectors Ltd. συνεχίζουν την κοινή τους πορεία με στόχο την παροχή ασύγκριτης ασφάλειας σε κάθε χώρο, διασφαλίζοντας την προστασία σας.