Η Sigma Security είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Apollo Fire Detectors Ltd., για ακόμα μια χρονιά.

Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με μια από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο των συστημάτων πυρανίχνευσης, η οποία προσφέρει πιστοποιημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας.

Η ανανέωση αυτή επισφραγίστηκε με την έκδοση ενός πιστοποιητικού συνεργασίας από την Apollo. Το πιστοποιητικό αυτό αποτελεί μία ακόμα επιβεβαίωση της εξαιρετικής συνεργασίας μας, καθώς και της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχουμε στους συνεργάτες μας.

Τα πλεονεκτήματα των επίσημων συνεργατών του δικτύου της, περιλαμβάνουν τακτικές εκπαιδεύσεις και τεχνικές ενημερώσεις για τις λύσεις πυρανίχνευσης που παρέχει η Apollo, καθώς επίσης και προνομιακές τιμές στα προϊόντα της.

Η πιστοποίηση συνεργασίας ισχύει για ένα έτος. Μετά την λήξη της ανανεώνεται εκ νέου, έπειτα από τον σχετικό έλεγχο.



Λίγα λόγια την Apollo

Ο όμιλος εταιρειών Apollo ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή λύσεων πυρανίχνευσης υψηλής ποιότητας, για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Από το 1980, η Apollo σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα που σώζουν ζωές και προστατεύουν την περιουσία από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Το 2009, απονεμήθηκε στην Apollo το Βασιλικό Διάταγμα από την Βασίλισσα Ελισάβετ, ως αναγνώριση επίσημου προμηθευτή της Βασιλικής Οικογένειας.

Με περιφερειακά γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδία, το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη και ένα δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 100 χώρες, η Apollo έχει εδραιώσει τη θέση της ως ο κορυφαίος πάροχος λύσεων πυρανίχνευσης στην παγκόσμια αγορά.