Η δυναμική της παρουσία στο Συνεδριακό Γεγονός θα αποτελέσει βασικό πυλώνα για την διερεύνηση και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και στρατηγικών σε θέματα Τεχνητής Νοημοσύνης.

Η Sigma Security συμμετέχει στο 10ο Security Project 2023,το κορυφαίο συνεδριακό γεγονός για την ασφάλεια στην Ελλάδα, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, στην Αθήνα. Φέτος η Συνεδριακή Εκδήλωση αφορά την ολιστική προσέγγιση με επίκεντρο τον άνθρωπο και την τεχνολογία στην οποία θα παρευρεθούν κορυφαίοι παράγοντες, ερευνητές και στελέχη από τον χώρο της Ασφάλειας. Θα προσεγγιστούν νέες τεχνολογίες και ολοκληρωμένες λύσεις και στρατηγικές καθώς και καινοτόμες πρωτοβουλίες.

Η Sigma Security συμμετέχει στη Security Technology Day, με την ομιλία του Product & Technical Manager της εταιρείας, κύριο Μιχάλη Τσόχο, με τίτλο: “Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο τομέα της Βίντεο-Επιτήρησης και της Πρόληψης”.

Η υιοθέτηση νέων τεχνολογιών και ο σχεδιασμός των προϊόντων με βάση την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη αποτελούν το βασικό ζητούμενο για την εξέλιξη και την ανάπτυξη του κλάδου.

Μέσα από την συμμετοχή σας στην εκδήλωση έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις του κλάδου ερχόμενοι σε επαφή με κορυφαίους επαγγελματίες, νέες στρατηγικές , καινοτόμες προσεγγίσεις και ευκαιρίες διασύνδεσης.

Μπορείτε να εξασφαλίσετε την θέση σας στην εκδήλωση συμπληρώνοτνας την φόρμα εδώ: https://securityproject.gr/10o-security-project-2023/forma-eggrafis/

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την διοργάνωση μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Security Project στο www.securityproject.gr