Συμμετέχουμε και σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε το 9ο Συνέδριο Security Project Empowering Security Transformation που διοργανώνει η SmartPress και το περιοδικό Security Manager στις 18 Μαρτίου 2022, στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.


Empowering Security Transformation

Σε ένα κόσμο που αλλάζει διαρκώς, η έννοια της Ασφάλειας επαναπροσδιορίζεται και όλες οι πτυχές που την ακολουθούν μετασχηματίζονται, διαμορφώνοντας ένα νέο πεδίο εξελίξεων που θα αναδείξουμε μέσα από το 9ο Συνέδριο Security Project 2022, το οποίο επιστρέφει στις 18 Μαρτίου, με φυσική συμμετοχή στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και παράλληλη online μετάδοση, στα πλαίσια ενός υβριδικό μοντέλου 

Η κορυφαία συνάντηση στην Ελλάδα, των ειδικών και επαγγελματιών του τομέα της φυσικής ασφάλειας– που διοργανώνει για ακόμα μια φορά η Smart Press και το περιοδικό Security Manager – έρχεται να αποτυπώσει όλες τις αλλαγές που συντελούνται σήμερα στη διαχείριση των ανθρώπινων και τεχνολογικών πόρων για την προστασία των υποδομών και εγκαταστάσεων των επιχειρήσεων και των οργανισμών, προσεγγίζοντας παράλληλα σημαντικά θέματα όπως είναι η πρόληψη και η βαθιά κατανόηση των κινδύνων μέσα από την εκπαίδευση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση κάθε μορφής απειλής για την ανθρώπινη ζωή, με πυλώνα το Safety & Security Awareness. 

Στη φετινή διοργάνωση θα δούμε μεταξύ άλλων πως η Ασφάλεια μπορεί να μετασχηματιστεί:

  • Από απλά μέτρα προστασίας και κανονισμούς, στη δημιουργία κουλτούρας και ευαισθητοποίησης, προσεγγίζοντας ολιστικά τα θέματα ασφάλειας μέσα στους οργανισμούς.
  • Από απλή εγκατάσταση μεμονωμένων προϊόντων, στην υλοποίηση  ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας και έργα με τεχνολογίες αιχμής που προσφέρουν το μέγιστο επίπεδο προστασίας και δένουν αρμονικά με το σύνολο των κτιριακών υποδομών, κάνοντας πράξη την ενοποίηση εφαρμογών. 
  • Από κόστος και δαπάνη για τις επιχειρήσεις, σε παράγοντα ενίσχυσης της παραγωγικότητας, της απόδοσης επένδυσης και της βιώσιμης ανάπτυξης τους.
  • Από περιστασιακή απασχόληση, σε ευκαιρία καριέρας με προοπτική που θα οδηγήσει σε καλύτερες υπηρεσίες και αναβάθμιση του κλάδου.

Πληροφορίες - Εγγραφές: https://securityproject.gr/