H Sigma Security συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση Συστημάτων Ασφαλείας, παρουσιάζοντας την πιστοποιημένη σειρά σειρήνων IRIS, DIONE και ΕRIS σε περισσότερες από 120 χώρες, με 1000+ εκθέτες ανά τον κόσμο!

Η 24η έκθεση της Intersec, η κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας, θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως τις 19 Ιανουαρίου 2023 στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου του Ντουμπάι (DWTC), με θέμα την “ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”: “ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ - INTEGRATED TECH FOR GLOBAL SECURITY: PROTECTION, DISRUPTION, SUSTAINABILITY”.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί μία ευκαιρία να ενωθεί η παγκόσμια βιομηχανία των συστημάτων ασφάλειας, να διερευνηθούν νέες στρατηγικές και τεχνολογίες, οι οποίες θα δώσουν λύσεις στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι παγκόσμιοι ηγέτες των συστημάτων ασφάλειας και οι επαγγελματίες, οι οποίοι προωθούν το εμπόριο (διμερές και μη) και την καινοτομία διασυνοριακά.  

Η Intersec θα φιλοξενήσει πολυάριθμα περίπτερα χωρών που συγκεντρώνουν ΜΜΕ, τεχνολογίες και παρόχους υπηρεσιών από όλο τον κόσμο. Οι επισκέπτες θα μπορέσουν να περιηγηθούν στα περίπτερα, να μιλήσουν με τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου και να εξερευνήσουν παγκόσμιες λύσεις, βρίσκοντας νέους αντιπροσώπους, διανομείς και πιθανούς επενδυτές.

Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και να εξασφαλίσετε την συμμετοχή σας στο παρακάτω σύνδεσμο: https://intersec.ae.messefrankfurt.com/dubai/en.html