Φέτος τον Σεπτέμβριο, η Sigma Security έλαβε μέρος για πρώτη χρονιά στον Διαγωνισμό Great Place to Work, την μεγαλύτερη αξιολόγηση εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα και κατάφερε να πιστοποιηθεί από τον θεσμό για την ηθική και τις αξίες της οργανωσιακής της κουλτούρας.

Η έρευνα διεξήχθη σε όλα τα μέλη του Οργανισμού μας και η συμμετοχικότητα της ανήλθε στο 98%. Ανάμεσα στις αξίες της εταιρείας μας ξεχώρισαν το ευχάριστο κλίμα, οι ίσες ευκαιρίες ανέλιξης, καθώς και η δίκαιη αντιμετώπιση που εισπράττουν οι άνθρωποι μας.


Η πραγματική μας επιτυχία οφείλεται στην αποτελεσματικότητα του ανθρωπίνου δυναμικού μας, το οποίο στηρίζουμε σε καθημερινό επίπεδο και επιβραβεύουμε μέσα από τις συνεχόμενες δράσεις μας.

Η θετική  εμπειρία του Εργαζομένου στην Sigma Security αποτελεί κύριο μέλημα μας από τις απαρχές της λειτουργίας μας και επιτυγχάνεται μέσα από καθημερινές διαδικασίες και συνεχόμενες παροχές για τους υπαλλήλους μας. 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Sigma Security, Αλέξανδρος Φείδας δήλωσε σχετικά: "Μέσα από τον θεσμό του Great Place to Work καταφέραμε να πιστοποιηθούμε για την ηθική και τις αξίες του Οργανισμού μας, τις οποίες αναγνώρισε και ανέδειξε  το ανθρώπινο δυναμικό μας, σε μία εποχή που οι Οργανισμοί διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της κοινωνίας σε ανθρωπιστικό, οικονομικό και τεχνολογικό επίπεδο".