Η Sigma Security είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με την Apollo Fire Detectors Ltd., έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων πυρανίχνευσης.

Η συνεργασία αυτή, επισφραγίστηκε με την έκδοση του σχετικού πιστοποιητικού συνεργασίας από την Apollo. Τα πλεονεκτήματα των επίσημων συνεργατών του δικτύου της, περιλαμβάνουν τακτικές εκπαιδεύσεις και τεχνικές ενημερώσεις για τις λύσεις πυρανίχνευσης που παρέχει η εταιρεία, καθώς επίσης και προνομιακές τιμές στα προϊόντα της.

Η πιστοποίηση συνεργασίας ισχύει για ένα έτος. Μετά την λήξη της ανανεώνεται εκ νέου, έπειτα από τον σχετικό έλεγχο.Λίγα λόγια την Apollo

Ο όμιλος εταιρειών Apollo ειδικεύεται στο σχεδιασμό και την κατασκευή λύσεων πυρανίχνευσης υψηλής ποιότητας, για εμπορικές και βιομηχανικές εφαρμογές.

Από το 1980, η Apollo σχεδιάζει και κατασκευάζει προϊόντα που σώζουν ζωές και προστατεύουν την περιουσία από τον κίνδυνο της πυρκαγιάς. Το 2009, απονεμήθηκε στην Apollo το Βασιλικό Διάταγμα από την Βασίλισσα Ελισάβετ, ως αναγνώριση επίσημου προμηθευτή της Βασιλικής Οικογένειας.

Με περιφερειακά γραφεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, την Κίνα, τη Γερμανία, την Ινδία, το Ντουμπάι και τη Σιγκαπούρη και ένα δίκτυο διανομής σε περισσότερες από 100 χώρες, η Apollo έχει εδραιώσει τη θέση της ως ο κορυφαίος πάροχος λύσεων πυρανίχνευσης στην παγκόσμια αγορά.