Κατηγορίες
Your Cart

Τρόποι παραγγελίαςΗ Sigma Security σας προσφέρει πολλούς εναλλακτικούς τρόπους για να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε.

Μπορείτε να παραγγείλετε με τους εξής τρόπους:

Μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος B2B

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας όλο το 24ώρο, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.sigmasec.gr. Επιλέξτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν, τοποθετώντας τα στο Καλάθι Αγορών. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, πατήστε το Καλάθι Αγορών και ολοκληρώστε την παραγγελία σας ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται.

Μέσω τηλεφώνου

Μπορείτε να καλέσετε το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στο τηλέφωνο 210 97 16 046, από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 18:00 (εκτός αργιών). Εκεί μπορείτε να συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, να μάθετε περισσότερα για το προϊόν που σας ενδιαφέρει και να το παραγγείλετε αναφέροντας τον κωδικό προϊόντος που αναγράφεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μέσω Email Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας στο email [email protected] όλο το 24ωρο.

Μέσω Viber

Μπορείτε να στείλετε με μήνυμα την παραγγελία σας μέσω της εφαρμογής Viber στο 694 32 94 680 όλο το 24ωρο.

Μέσω FAX

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με φαξ στο 210 97 54 864 όλο το 24ωρο.

Μέσω του φυσικού καταστήματος

Αν βρίσκεστε στην Αττική, μπορείτε να επισκεφτείτε το φυσικό κατάστημα στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 5 στον Άγιο Δημήτριο. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο για εσάς προϊόν και θα σας λύσει όποιες απορίες έχετε.