Κατηγορίες
Your Cart
Νέες θέσεις εργασίας: Υπάλληλος αποθήκης & Χειριστής Κέντρου Λήψης Σημάτων

Universal συσκευές επικοινωνίας

Κωδικός Προϊόντος: 5033043
Το ORION 4G/GLOBAL είναι η ιδανική λύση για εύκολη και γρήγορη σύνδεση με το κέντρο λήψης σημάτων της Sigma Monitoring.Εξαιρετικά απλή εγκατάστασηΤο ORION 4G/GLOBAL είναι ειδικά σχεδιασμένο για γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση. Είναι ήδη προγραμματισμένο με τα στοιχεία σύνδεσης και τον κωδικό πελάτη κ..
Κωδικός Προϊόντος: 5033042
Σε έναν κόσμο που εξελίσσεται συνεχώς, είναι απαραίτητο να διατηρείτε το σύστημα συναγερμού διαρκώς στην αιχμή της τεχνολογίας. Γι αυτόν τον λόγο, σχεδιάσαμε το ORION 4G, μια συσκευή εφεδρικής επικοινωνίας του πίνακα συναγερμού με το Κέντρο Λήψης Σημάτων, με σκοπό την αναβάθμιση όλων των παλαιών ..
Κωδικός Προϊόντος: 2273003
Μαγνητική κεραία GSM για ORION G, IXION G και ΙΧΙΟΝ IP/G.Συχνότητα λειτουργίας: 900-1800MHzΚαλώδιο: RG-174Μήκος καλωδίου: 110cmΣύνδεσμος: SMA ΑρσενικόΚάλυμμα κεραίας: Πλαστικό..
Κωδικός Προϊόντος: 6030001
Τηλεφωνητής PSTN με οθόνη LCD με backlit και πληκτρολόγιο. Μνήμη 10 Τηλεφώνων. Συμβατός μέ όλους τους πίνακες συναγερμού. Δυνατότητα εγγραφής ενός φωνητικού μηνυματος.Χρόνος μηνύματος: 20 δευτερόλεπτα. Κλήση: τονική (DTMF) / παλμική. Ενεργοποίηση με θετική ή αρνητική τάση. Διαθέτει μνήμη συναγερμ..
Κωδικός Προϊόντος: 6009241
Kιτ αντιστασεων και κεραίας για SMARTLINK ADVANCED G/GP...
KIT ANTENNA SMARTLINK/REM-ANT
Αναμένεται
Κωδικός Προϊόντος: 6033008
Κιτ κεραίας για Smartlink G...
Κωδικός Προϊόντος: 5034003
Το WiLink είναι η καλύτερη λύση για την επικοινωνία του συστήματος συναγερμού με το Κέντρο Λήψης, μέσω του διαδικτύου. H αποστολή των σημάτων συναγερμού είναι άμεση και δεν απαιτείται καμία επιπλέον συνδρομή για τον τελικό χρήστη. Επιπλέον, η σύνδεση με το router γίνεται ασύρματα μέσω WiFi, χωρίς..
Κωδικός Προϊόντος: 6039003
Πλακέτα φωνητικών μηνυμάτων για το SmartLink-GP.Δυνατότητα εγγραφής 8 φωνητικών μηνυμάτων διάρκειας 60 δευτερολέπτων...
Κωδικός Προϊόντος: 6033001
Interface για σύνδεση πίνακα με κέντρο λήψεως σημάτων συναγερμού, μέσω GSM, σε μεταλλικό κουτί. 2 προγραμματιζόμενες εισόδοι: ΝΟ ή NC και 2 εξόδοι PGM ανοικτού συλλέκτη.(5 Προγραμματιζομενες Ι/Ο.) Επιπλέον υποστηρίζει αποστολή SMS μηνυμάτων, εντολές DTMF και αναγνώριση καλούντος.Δυνατότητα αναφοράς ..
Εμφάνιση 1 έως 9 από 9 (1 Σελ.)