Διαχειριστείτε το συναγερμό σας, όπου και αν βρίσκεστε, μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο!

Περισσότερα Λήψη img

 

Πλήρης διαχείριση του συστήματος ασφαλείας από απόσταση

Τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας από παντού. Με την πρωτοποριακή εφαρμογή SMobile μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως τον συναγερμό σας, μέσω WiFi ή 3G, σαν να βρισκόσασταν εκεί.

 

 

Εύκολο και απλό interface

H εφαρμογή SMobile σχεδιάστηκε με γνώμονα την ευχρηστία και την απλότητα, ώστε να προσφέρει στον χρήστη την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

 

Τα μοντέρνα και κατανοητά εικονίδια για κάθε λειτουργία, καθώς και οι ενδείξεις στα ελληνικά, καθιστούν την εφαρμογή ιδιαίτερα φιλική για κάθε χρήστη.

 

Τόσο απλά…

Έλεγχος της κατάστασης του συστήματος

Δείτε σε πραγματικό χρόνο την κατάσταση του συστήματος.

Αλλαγή της κατάστασης του συστήματος

Μπορείτε να κάνετε όπλιση, αφόπλιση ή περιμετρική όπλιση του συστήματος άμεσα, πατώντας το αντίστοιχο πλήκτρο.

Πλήκτρα έκτακτης ανάγκης

Οι καταστάσεις έκτακτης ανάγκης
μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή. Με την εφαρμογή S Mobile μπορείτε να ειδοποιήσετε έγκαιρα την Αστυνομία, την Πυροσβεστική ή ζητήστε ιατρική βοήθεια, χωρίς να χρειαστεί να μεταβείτε στο πληκτρολόγιο του συναγερμού.

 

*Απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση των πλήκτρων έκτακτης ανάγκης είναι η σύνδεση του συστήματος ασφαλείας με κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού.

 

Άμεση ενημέρωση μέσω push notifications

Λάβετε ειδοποιήσεις σε πραγματικό χρόνο, για όλα τα συμβάντα και τις ενέργειες, απευθείας στο κινητό σας μέσω push notifications, για να ξέρετε τι συμβαίνει στο χώρο σας, τη στιγμή που συμβαίνει.

 

*Απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση των push notifications είναι η σύνδεση του κινητού τηλεφώνου στο internet, μέσω WiFi ή 3G/4G.

 

 

Διαχείριση των ζωνών

Η εφαρμογή S Mobile σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξτε την κατάσταση των ζωνών του συστήματος και απενεργοποιείστε άμεσα όποια ζώνη επιθυμείτε,  κάνοντάς την bypass από το κινητό σας.

 

Χειρισμός αυτοματισμών

Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση οικιακών συσκευών

Μπορείτε πολύ εύκολα να ελέγξετε τις συσκευές που έχετε συνδέσει στα PGM του συστήματος, όπως για παράδειγμα τα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά ή το θερμοσίφωνα του σπιτιού.

Χειρισμός του θερμοστάτη του πληκτρολογίου

Ετοιμάζεστε να επιστρέψετε στο σπίτι σας; Δείτε την θερμοκρασία του χώρου και ενεργοποίηστε ή απενεργοποίηστε τη θέρμανση ή τον κλιματισμό, ώστε όταν φτάσετε να έχετε τη κατάλληλη θερμοκρασία.

 

Πλήρες ιστορικό σημάτων

Δείτε το ιστορικό των σημάτων του συστήματος, χωρισμένο σε κατηγορίες (συμβάντα και ενέργειες) και ταξινομημένο ανά ημερομηνία.

Αναζήτηση ιστορικού

Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αναζήτησης των σημάτων σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

 

Διαχείριση πολλαπλών συστημάτων

Έχετε εγκατεστημένα περισσότερα από ένα συστήματα ασφαλείας; Στο σπίτι, στο γραφείο και στο εξοχικό σας; Κανένα πρόβλημα! Με την εφαρμογή S Mobile μπορείτε να τα ελέγξετε όλα από απόσταση μέσα από μια εφαρμογή.

 

Κλείδωμα με κωδικό πρόσβασης

Αποτρέψτε τη μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας σας από τρίτους, χωρίς την άδειά σας, ορίζοντας έναν κωδικό πρόσβασης στην εφαρμογή.

 

Έτσι αν χάσετε ή σας κλέψουν το κινητό δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει το σύστημά σας χωρίς να το γνωρίζετε.

 

Προσαρμόστε την εφαρμογή στα μέτρα σας

Αν θέλετε μπορείτε πολύ εύκολα να αλλάξετε την σειρά ταξινόμησης ή να μετονομάσετε τα τμήματα, τις ζώνες, τα PGMs και τους θερμοστάτες, με βάση τις ανάγκες σας.

Αφιερώματα τύπου

Δείτε τι έγραψαν στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο για την εφαρμογή S Mobile.

proto-thema-logo

 

«Τώρα μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στο σύστημα ασφαλείας του σπιτιού σας από παντού.»
Δείτε το άρθρο →

 

security-manager-logo

 

«Με την πρωτοποριακή εφαρμογή SMobile μπορείτε να διαχειριστείτε πλήρως τον συναγερμό σας, μέσω WiFi ή 3G, σαν να βρισκόσασταν εκεί με απόλυτη ασφάλεια.»
Δείτε το άρθρο →

 

security-report-logo

 

«Με αμιγώς ελληνικά μενού, η εφαρμογή είναι απλούστατη στη χρήση της και προσφέρει έλεγχο και διαχείριση του συναγερμού.
Μάλιστα, με υποστήριξη Push Notifications το app αναλαμβάνει να ενημερώσει τον χρήστη αυτόματα για κάθε κίνηση στον πίνακα με άμεσο και ανέξοδο τρόπο.
»
Δείτε το άρθρο →

Αποκτήστε το S Mobile

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι δωρεάν.
Το ίδιο και η εφαρμογή S Mobile!

Επιλέξτε τον τύπο του κινητού σας για να κατεβάσετε την εφαρμογή από το αντίστοιχο κατάστημα.

 

Συμβατά συστήματα

Η εφαρμογή S Mobile είναι συμβατή με τα συστήματα ασφαλείας της σειράς S-PRO της Sigma Security.

Proteus

PROTEUS_196px

Orpheus

ORPHEUS_196px

 

*Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η χρήση της συσκευής επικοινωνίας Ixion IPIxion G ή Ixion IP/G.